30 augustus 2014

Code Rood is weer terug van vakantie!

DSC_0212

PORTIERSLOGE | ANKE PORTIER & SORAYA BUNÉ
DSC_0194

DSC_0199
Twee ArtEZ-studenten, Anke Portier en Soraya Buné hebben in augustus gewerkt in de Portiersloge. Het gebouwtje nodigt uit om te experimenteren en dat hebben ze gedaan, met stapels schoenen, bergen draadjes en hangende blikjes. Op Facebook is de making off te zien en tijdens CODE ROOD deelden de studenten zowel het proces als de resultaten met het publiek.
FACEBOOK: www.facebook.com/AnkeSorayaPortiersloge
INFO: www.pinterest.com/portiersloge/
CURATOR: Mirjam Geelink

DE KLEINE KAPEL | JOZEF VAN DER HEIJDEN
DSC_0206
Sinds 2006 werkt Jozef van der Heijden aan het project Heroic failure. Hiervoor zijn een aantal korte slapstick films, keramische beelden en pakken gemaakt en allerlei merchandise. In de kleine Kapel heeft de kunstenaar een Napoleontisch boudoir ingericht, waar hij ook een nacht gelogeerd heeft.
INFO: www.pinterest.com/brieked/ en www.jozefvanderheijden.nl
CURATOR: Brieke Drost

STOOKHUISJE | JELLE SLOF, STUDENT ARTEZ
10482137_350964118412008_7688408632453612976_n
‘Een maand lang heb ik gewerkt op de buitenplaats, alle impressies en ervaringen hiervan komen samen in het stookhuisje. Op eigen wijze. Wat neergezet wordt is een uitbreiding van eigen werk, inclusief muzikale performance. Ik heb de wil om schoonheden uit momenten te vatten, om ze in de wereld te houden, om daarna het onontkoombaar mislukken hiervan een plaats te geven.’

GUESTROOM | RESORT | ANNEGRET KELLNER
resort_bothc
Te gast in de Guestroom zijn de kamerplanten van Annegret Kellner. Ze zijn de acteurs in benarde stillevens, verdorde karkassen of zijdezachte bloesems, klem gezet en aan het verstikken, ontwortelt en geplant onder water, achter glas, gespietst, geplet en gekweld in de pot waar ze wonen. Geluidloos verblijven ze even sierlijk en teder, exotisch en schoon.
INFO: www.facebook.com/GR1011 en www.annegretkellner.nl
CURATOREN: Sibylle Eimermacher, Jeroen Glas, Oscar Lourens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s