SUPERMARKET 2018

Van 12 t/m 15 april staat CODE ROOD op de Supermarket Art Fair in Stockholm.

SUPERMARKET is een jaarlijks terugkerende internationale beurs, georganiseerd door kunstenaars. Het doel van de beurs is om artist-run galeries en kunstenaarsinitiatieven uit de hele wereld de mogelijkheid te geven zich te presenteren en te netwerken, zowel binnen de Zweedse als de internationale kunstscene.

CODE ROOD presenteert op de beurs de volgende vier kunstenaars: Brieke Drost, Gijs Verhoofstad, Ralph de Jongh en Jeroen Glas. Kom langs of volg ons online op dit avontuur!!!

Brieke DrostBij de presentatie van Close Encounters, een project van Brieke Drost, wordt de bezoeker verleid om in een afgeschermde ruimte, face-to-face, één van haar werkjes te bekijken. Met het afdwingen van geconcentreerde aandacht maakt Drost zich sterk voor ‘de persoonlijke ontmoeting’. De interactie tussen het kunstwerk, de ontvanger en de maker staat centraal in dit project. De ontmoetingen zijn te volgen op haar blog www.briekedrost.nl Gijs VerhoofstadGijs Verhoofstad construeert gelaagde ervaringen die zo veel mogelijk zintuigen aanspreken. Verhoofstad was een aantal jaren werkzaam op een verlaten terrein van de luchtmacht in Schaarsbergen. Curator BIOP, die één van de leegstaande panden tot Transmute24 doopte, vroeg hem samen met andere kunstenaars om de ruimtes opnieuw in te vullen. Verhoofstad zal een film tonen die hij maakte in Transmute24. www.gijsverhoofstad.nl

Ralph de JonghDe Theetraditie van Giessenburg – In de installatie op de artfair gaat Ralph de Jongh zijn werk verbinden met de traditie van thee drinken. Er zijn een paar dingen die hij leuk vindt aan de traditie van thee drinken. De hitte van thee vertraagt je, je moet wachten tot het de juiste temperatuur is, je hebt een gesprek, je kijkt wat er om je heen gebeurt. www.ralphmade.it

websiteJG.pngJeroen Glas toont op de artfair muurvullende laserprints van een door de computer gegenereerde indeling van licht (1) en duisternis (0). Er zullen random patronen te zien zijn opgewekt door halfschaduwen, onvolkomenheden in overbelichte oppervlaktes. www.jeroenglas.nl

www.supermarketartfair.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s